Coach360 heeft in samenwerking met Peter Murphy en Jan Huijbers van de Action Type Academy een internetmodule ontwikkeld die de sportcoach in staat stelt voorkeursgedrag van zijn begeleiding en sporters overzichtelijk in beeld te brengen. De inhoud van deze module is gebaseerd op Sport Type Dynamics® (STD). STD is een praktisch toepasbaar systeem dat inzicht geeft hoe het trainen en coachen optimaal afgestemd kan worden op de sporter. Als trainer/ coach is het didactisch handig en zinvol om aan te sluiten bij de belevingswereld van de sporter, en als sporter is het handig om dit van je medespelers te weten.

De module is een uitbreiding van het speler-volgsysteem van Coach360. Maar is ook als stand-alone versie aan te schaffen.

Ewout Schröder van Coach360 zegt hierover “In de samenwerking met Peter Murphy en Jan Huijbers hebben wij een fantastische aanvulling gevonden op ons speler-volgsysteem PID360®. Wij zijn trots op het product wat uit deze samenwerking is voortgekomen en wij hopen dat wij alle sportcoaches zo een hand kunnen reiken meer maatwerk in de begeleiding van hun sporters te realiseren”.

Boiler plate
Coach360 ondersteunt de sportvereniging, trainer/coach en sporter bij het bereiken van hun sportieve doelen. Coach360 biedt een unieke internetapplicatie (PID360®) waarmee de trainer/coach de ontwikkeling van de sporter kan monitoren. Dit speler-volgsysteem geeft onder andere met een 360 graden competentiescan, video ondersteuning en gedragsvoorkeuren (Sport Type Dynamics®) inzicht in de persoonlijke ontwikkeling, prestaties en beweegredenen van de sporter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.