Clinic voor keeperstrainers en keepersforum met toptrainers en topkeepers

Op woensdag 10 maart a.s. presenteert Maarten Arts zijn nieuwe DVD ‘Keeperstraining Compleet!’, in Hotel Résidence Victoria te Hoenderloo. Daaraan voorafgaand wordt er een unieke trainersclinic gehouden op het veld bij het hotel.
Zes Nederlandse top-keeperstrainers, o.a. Hans van Breukelen, Carlo L’ami, Arno van Zwam en Maarten Arts trainen daar met onder meer Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer, Michel Vorm en Jelle ten Rouwelaar.

Na het veldprogramma volgt een forumdiscussie met de 6 trainers, onder leiding van een bekende voetbal-presentator. De dag wordt afgesloten met een diner/buffet.

Het programma begint om 14.00 uur en loopt door tot 19.30 uur. Deelnemers betalen 75 euro, dit is inclusief koffie, consumptiebonnen en diner-buffet. Een gedeelte van dit bedrag komt ten goede aan SOS Kinderdorpen. Laat deze unieke bijscholingskans niet aan u voorbij gaan en schrijf nu in.

Meer informatie: www.progoal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.