‘Toptrainer in het buitenland’, een nieuwe serie artikelen in De Voetbaltrainer. We trappen in het februarinummer af met Co Adriaanse, de trainer die werkzaam is geweest in Portugal, Oekraïne, Qatar en Oostenrijk. Het overige deel van deze editie van het vakblad bestaat uit een unieke special, vol met praktijk-affiches. Thema’s: Aanvoerder – Topspelers en hun coaches – Wedstrijdbespreking – Goede leider – Tactische basisprincipes – Taken en functies – Coachen van E/F-pupillen – Teambuilding – Talentherkenning en talentontwikkeling – Warming-up spellen – Strafschop – Spelregelkennis – Digitale pleister – Voetbalwebsites.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.