De Voetbaltrainer 167: Adriaanse en Special

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

‘Toptrainer in het buitenland’, een nieuwe serie artikelen in De Voetbaltrainer. We trappen in het februarinummer af met Co Adriaanse, de trainer die werkzaam is geweest in Portugal, Oekraïne, Qatar en Oostenrijk. Het overige deel van deze editie van het vakblad bestaat uit een unieke special, vol met praktijk-affiches. Thema’s: Aanvoerder – Topspelers en hun coaches – Wedstrijdbespreking – Goede leider – Tactische basisprincipes – Taken en functies – Coachen van E/F-pupillen – Teambuilding – Talentherkenning en talentontwikkeling – Warming-up spellen – Strafschop – Spelregelkennis – Digitale pleister – Voetbalwebsites.

Lees verder

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw