Edward Sturing en FC Volendam zijn ‘in goed overleg’ per direct uit elkaar gegaan. Johan Steur neemt de honneurs waar bij de Noord-Hollandse club, waar meer krachten het veld moesten ruimen.

Sturing kwam afgelopen zomer van Vitesse naar FC Volendam, dat met de komst van de oud-international het vertrek van Frans Adelaar onderving. Maar de samenwerking met Eerbeker werd geen succes, met de nederlaag tegen AGOVV Apeldoorn als laatste droevige wapenfeit. ‘Na die wedstrijd besefte ik dat ik aan het trekken was aan een dood paard’, zei Sturing.

Sturing legde ‘in goed overleg’ met het bestuur zijn taken neer.
FC Volendam houdt zich ondanks het vertrek aan de afspraken die met Vitesse zijn gemaakt. De oud-international werd door de Arnhemse club verhuurd aan de Eerstedivisionist.

Naast Sturing moest ook assistent Ab Plugboer vertrekken. Als vervanger stelde de clubleiding Steur aan, die in de persoon van Richard Stricker een nieuwe rechterhand krijgt.

Ook voor Frank Peereboom valt het doek bij FC Volendam. De samenwerking met het hoofd opleidingen wordt eveneens na ‘goed overleg’ met ingang van maandag beëindigd. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.