De deelnemers aan de cursus Coach Betaald Voetbal 2008/’09 ontvangen woensdag 17 februari hun diploma. De uitreiking vindt om 19.00 uur plaats in het Zeister KNVB Hotel. Onder de geslaagden bevinden zich Dennis Bergkamp, Phillip Cocu, Patrick Kluivert en Michael Reiziger, die gebruik hebben gemaakt van de laatste mogelijkheid voor ex-topspelers om direct te worden toegelaten tot de cursus. Hesterine de Reus, coach van de Oranjevrouwen onder 19 jaar, heeft als tweede Nederlandse vrouw de cursus met goed gevolg afgerond.
 
De volgende 21 cursisten zijn geslaagd: Alfons Arts (sc Cambuur), Dennis Bergkamp (Ajax), Adrie Bogers (RKC Waalwijk), Ton du Chatinier (FC Utrecht), Phillip Cocu (PSV/KNVB), Ernest Faber (PSV), Fred Grim (Ajax), René Hake (FC Twente), Dirk Heesen (FC Oss), John Karelse (NAC Breda), Patrick Kluivert, Art Langeler (FC Zwolle), Erwin van de Looi (FC Groningen), Dick Lukkien (BV Veendam), Eric Meijers (Achilles ’29), David Nascimento, Alex Pastoor (Excelsior), Ab Plugboer (FC Volendam), Michael Reiziger, Hesterine de Reus (KNVB) en Michel Vonk (AZ).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.