Arno Pijpers is de nieuwe hoofdtrainer van Willem II. De vijftigjarige opvolger van Alfons Groenendijk zit zaterdagavond al op de bank als de Tilburgers aantreden tegen VVV-Venlo. Pijpers tekent in ieder geval tot het einde van het seizoen.

Willem II laat via de eigen website weten dat het ook de intentie heeft om volgend seizoen met Pijpers als coach verder te gaan. De Tricolores bereikten daarnaast vrijdag een akkoord met Groenendijk over de afwikkeling van zijn contract.

Technisch directeur Henry van der Vegt is blij met de aanstelling van Pijpers. “Zijn motivatie, enthousiasme en aanpak om Willem II te behouden voor de Eredivisie, gaven aanleiding om spoedig tot een akkoord te komen”, zegt hij.

“De definitieve vormgeving van de technische staf van het eerste elftal zal in de komende weken gestalte krijgen”, gaat Van der Vegt verder. “Het is logisch dat Mark Schenning en Edwin Hermans vanavond naast Pijpers op de bank zitten. Zij hebben sinds het vertrek van Groenendijk de training en coaching overgenomen.” (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.