Harm van Veldhoven is ook komend seizoen hoofdtrainer van Roda JC. De club en de oefenmeester kwamen maandag tot een akkoord over de verlenging van het aflopende contract van de trainer. Van Veldhoven zette zijn handtekening onder een nieuw, éénjarig contract in Kerkrade. De oefenmeester is sinds november 2008 werkzaam bij Roda JC. Nadat hij afgelopen seizoen op het nippertje ontsnapte aan degradatie, gaat het de club deze jaargang een stuk beter af.

“Het afgelopen jaar zijn we binnen Roda JC naar elkaar toegegroeid en dat betekent dat er veel onderling vertrouwen is”, aldus Van Veldhoven in een reactie. “Uiteraard ben ik veheugd dat ik ook het komende jaar Roda JC onder mijn hoede heb en ik ga met veel vertrouwen de uitdaging aan, ondanks dat ik weet dat onze mogelijkheden begrenst zijn.”

Martin van Geel, bestuurder van de club uit Kerkrade, is gelukkig met het besluit. “Harm past als persoon en trainer uitstekend bij Roda JC. Hij heeft altijd begrip getoond voor de moeilijke situatie waarin Roda JC zich bevindt en ik ben erg blij dat we samen verder kunnen bouwen aan een goede toekomst van Roda JC.” (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.