ADO Den Haag heeft vandaag besloten haar hoofdtrainer Raymond Atteveld het seizoen niet af te laten maken. ADO Den Haag wil de omstandigheden zo optimaal mogelijk maken om handhaving in de Eredivisie af te dwingen.

Na langdurig overleg van directie en Raad van Commissarissen met de spelers leek gisteren een oplossing te zijn gevonden. De spelers kwamen met het voorstel om het seizoen af te maken onder Atteveld, met een nadrukkelijke rol voor Maurice Steijn. Alle spelers schaarden zich achter dit besluit. Na bekendmaking van dit besluit, hebben verschillende spelers echter signalen afgegeven – in en buiten de media – dat zij zich niet werkelijk achter dit besluit scharen. Daarmee is de grond voor het gezamenlijke besluit weggevallen.

Gegeven deze situatie komt het uitgangspunt dat aan het besluit ten grondslag lag, namelijk: een zo groot mogelijke kans op het afdwingen van handhaving in de Eredivisie, onder druk te staan. De situatie voor de hoofdtrainer kan niet anders dan als onhoudbaar worden bestempeld. Daarom heeft ADO Den Haag besloten om de hoofdtrainer het seizoen niet af te laten maken. Partijen zullen komende weken met elkaar in overleg treden.

Het seizoen zal worden afgemaakt onder leiding van de huidig trainer van het beloftenelftal, Maurice Steijn. ADO Den Haag verwacht dat de spelers onder zijn leiding zich optimaal in zullen zetten voor de laatste cruciale wedstrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.