Peter Bosz is met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Heracles Almelo. De club kwam met de oefenmeester een contract voor twee seizoenen overeen. Bosz (46) volgt Gertjan Verbeek op die na de play-offs naar AZ vertrekt. “We waren op zoek naar een Nederlandse trainer die jonge spelers beter kan maken. Een teamplayer en een sterke persoonlijkheid”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Met Peter Bosz hebben we een trainer gevonden die ruimschoots aan dat profiel voldoet. Hij kent de club bovendien vanuit de eerdere periode dat hij bij ons werkzaam was.”  Peter Bosz was tussen 2004 en 2006 ook al hoofdtrainer in het Polman Stadion. Hij werd in 2005 met de ploeg kampioen van de Eerste Divisie en plaatste zich in het eerste Eredivisieseizoen voor de play-offs om een Intertoto ticket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.