De Voetbaltrainer 169

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Het openingsverhaal van VT169 is met Harm van Veldhoven, trainer van Roda JC. Na een moeizame start is deze trainer erin geslaagd om nu door te dringen in de tweede ronde van de play offs voor Europees voetbal. De amateurtrainer is deze keer Johan de Kock van De Treffers. Vaste rubriek Tactiek en training: roterend middenveld. Verder bestaat deze editie uit een mini-special over jeugdvoetbaltraining. Je kunt nog zo’n goed jeugdplan in de kast hebben liggen, uiteindelijk gaat het om wat er op het veld gebeurt.  We laten vier jeugdtrainers aan het woord die het voorrecht hebben om dagelijks met internationale toptalenten te kunnen werken: Henk Mariman (Club Brugge), Jeff Bookman (FC Chelsea), Ed van Schaick (Ajax) en Pepijn Lijnders (FC Porto). Elk van hen blijkt een eigen aanpak te hebben.