Raymond Verheijen bereidt op conditioneel vlak het nationale team van Zuid-Korea voor op het WK. Vanaf het begin van de voorbereiding tot en met het einde van het WK houdt hij via Twitter een trainingsdagboek bij over alle aspecten binnen hun opbouw. Hij doet dit speciaal in het Engels voor geinteresseerde coaches wereldwijd. Het is makkelijk om na afloop van een toernooi verhalen te vertellen over een aanpak. Nog interessanter is het om het voorafgaand aan en tijdens het WK zelf te doen. Verheijen probeert hiermee tevens een ontwikkeling in gang te zetten dat men in de toekomst meer vakinhoudelijke openheid geeft naar de buitenwereld. De redactie van het vakblad De Voetbaltrainer juicht die ontwikkeling natuurlijk van harte toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.