Trainer/coach Ruud Brood heeft zijn aflopende contract bij RKC WAALWIJK verlengd. De clubleiding kwam met de Gorinchemmer een verbintenis overeen die hem nog twee seizoenen aan de Waalwijkse club verbindt. In december hebben trainer en club voor het eerst de intentie uitgesproken om de aflopende verbintenis te verlengen: “In de vervolggesprekken hebben we getracht om binnen onze mogelijkheden aan de wensen van Ruud tegemoet te komen”, laat Mohammed Allach, directeur voetbalzaken van RKC WAALWIJK, weten. “Dit is gelukt. En daar zijn wij als clubleiding ontzettend blij mee. Ruud is een goed mens. Een persoonlijkheid met de juiste trainerskwaliteiten. Ik ben blij dat wij hem langer voor de club hebben kunnen behouden en hiermee de positieve koers die RKC WAALWIJK vaart, kunnen voortzetten.”

Ruud Brood: “De afgelopen twee seizoenen heb ik met veel plezier voor de club gewerkt. We kijken met de hele club met gezonde ambities vooruit. Ik heb een goed gevoel bij de club en haar mensen. Daarnaast sluiten mijn persoonlijke ambities aan bij die van de club. Het positieve gevoel, de toenadering en het vertrouwen hebben mij doen beslissen om concessies te doen en een nieuwe verbintenis te tekenen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.