Het juni-nummer van De Voetbaltrainer opent met een uniek verhaal uit München. Inspanningsfysioloog Jos van Dijk van FC Bayern München geeft inzicht in de manier waarop Louis van Gaal en zijn staf gebruikmaken van de nieuwste technologie op het trainingsveld: LPM Soccer 3D. Ook besteden we, in een ander artikel, aandacht aan een alternatief voor de hartslagmeter: de EMI-methode.Vervolgens vindt men een artikel over de manier waarop trainers zichzelf ontwikkelen: zeven leerstrategieën. We sluiten het dossier Amateurtrainer af en feliciteren trainer Coco Fares met de promotie. Daarna doen we verslag van de trainingsdemonstraties op het Rinus Michels Trainerscongres 2010: alleen in dit vakblad leest u de uitwerking van en de achtergrondinformatie bij alle vertoonde demonstraties. Ten slotte sluit deze editie af met de ABCD-jeugd en De Verlenging.
Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.