Zoals gebruikelijk doet De Voetbaltrainer verslag van het WK. Vanuit verschillende invalshoeken beschouwen we het toernooi dat zich afspeelde in Zuid-Afrika. Zo vertelt Raymond Verheijen hoe hij met Zuid-Korea aan alle details en randvoorwaarden heeft gedacht om het maximale resultaat te behalen. We vroegen aan Leo Echteld hoe hij te werk gaat met de vele Oranje-spelers die gebruikmaken van zijn diensten. In het ‘Dossier Oranje’ vindt u tevens een uitgebreid interview met strateeg en aankomend trainer Mark van Bommel. Ook Bert van Marwijk ontbreekt niet en we vroegen Toon Gerbrands om zijn interessante zienswijze op de bondscoach. Tot slot laten we nog drie voetbaltrainers aan het woord over Oranje. Natuurlijk bekijken we wereldkampioen Spanje en krijgen we een bijzondere inkijk in de wereld van de positieve verrassing van het toernooi: Duitsland. De ’thema-artikelen’ gaan over de onbereikbaarheid van de spits, de vrije trap zijkant, de corner verdedigend en de warming-up tijdens het WK. We sluiten af met een bezoek aan Ajax Cape Town, waar we spraken met trainer Foppe de Haan en hoofd opleiding Maarten Stekelenburg. Deze extra dikke VT-editie (+16p.) vormt hiermee weer een uniek document voor onze lezers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.