NAC Breda is niet langer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Gert Aandewiel en John Karelse, momenteel als interim-trainers werkzaam bij de club, maken het seizoen samen af. NAC laat op de officiële website weten dat de club vrijdag tot een akkoord is gekomen met beide trainers. Zij nemen de komende tien maanden samen de honneurs van het hoofdtrainerschap waar. Karelse en Aandewiel volgden de onlangs naar Polen vertrokken Robert Maaskant op. De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer bleek niet succesvol.

“We wilden in beginsel de manier van werken van de afgelopen jaren, met een hoofdtrainer en drie assistent-trainers voortzetten. Maar als je twee goede, gediplomeerde trainers in dienst hebt, wil je alleen iemand aantrekken als die ten opzichte van hen daadwerkelijk een toegevoegde waarde vormt”, vertelt technisch directeur Jeffrey van As.

“Gebleken is bij die oriëntatie dat het beste is om John en Gert samen de verantwoordelijkheid te verlenen. Wij kiezen voor een duo omdat zij al jaren intensief samenwerken, dat zij elkaar uitstekend aanvullen en het dus niet logisch zou zijn de een boven de ander aan te stellen.”

“We hebben vrijdag een prima gesprek gehad en waren er snel uit. Als directie en bestuur onderstrepen wij alle vertrouwen in Gert en John te hebben. We zijn blij dat we de afgelopen weken hebben gemerkt dat ook vanuit de omgeving waardering voor onze trainers is uitgesproken. Wij wensen de trainers en de selectie dan ook veel succes toe.” (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.