In De Voetbaltrainer 173 openen we met Ronald en Erwin Koeman over hun ervaringen als trainer in het buitenland. Daarna vertelt Eric Looijen hoe hij de prestatiecultuur heeft teruggebracht bij Robur et Velocitas. Dennis Haar is trainer van AZ A1 en gaat in detail in op het trainen en coachen van de A-junior. Vervolgens legt keeperstrainer Edwin Susebeek uit hoe hij met pupillenkeepers werkt aan het verwerken van de voorzet. Het artikel over voetbaltactiek gaat over het bijsluiten bij de spits. En verder in deze editie: Column Het andere gelijk, Vakliteratuur, Dossier Amateurtrainer, de ABCD-jeugd en De Verlenging.

Inhoudsopgave De Voetbaltrainer 173

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.