Van Wijk kiest voor avontuur in Togo

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Dennis van Wijk wordt niet de nieuwe trainer van Germinal Beerschot, maar gaat als oefenmeester aan de slag in Togo. De voormalig Willem II-trainer is enthousiast over het aanbod van een Afrikaanse ploeg.

De Belgische club nam dinsdag afscheid van De Boeck en Van Wijk leek de logische opvolger, maar in de avond werd bekend dat hij niet de nieuwe trainer zou worden van de club uit Antwerpen. “Germinal Beerschot wou weten of ik vrij was en of ik het zie zitten. Dat laatste sowieso want we hebben in het verleden al gesproken. Als ik toen geïnteresseerd was, nu ook. Maar of ik vrij ben, dat is een ander paar mouwen.”

Van Wijk is niet vrij, hij is namelijk in onderhandeling met een club uit Togo. “Ik zit in een vergevorderd stadium: als ik wil, teken ik meteen”, zo zegt hij in gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik heb het contract hier voor me liggen. Maar ik vertrek er een van de komende dagen heen om te kijken of de omstandigheden daar wat naar mijn zin zijn. Al moet ik zeggen: zoals die club vlotjes onderhandelingen voerde, daar kunnen heel wat clubs in België en Nederland een puntje aan zuigen. Verbazingwekkend.” (Bron: voetbalprimeur.nl)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw