Het bestuur van VVV-Venlo heeft de samenwerking met trainer Jan van Dijk per onmiddellijke ingang beëindigd. De reden daarvoor is gelegen in de voortdurende slechte resultaten van de club gedurende het kalenderjaar 2010 , en de daarmee gepaard gaande lage klassering van het eerste elftal.
Clubvoorzitter Hai Berden zegt in een toelichting dat “bij VVV-Venlo in toenemende mate een oncomfortabel gevoel ontstond” als gevolg van de slechte resultaten. “Dit hebben we regelmatig met de trainer besproken. Bij de clubleiding van VVV-Venlo is het draagvlak voor verdere samenwerking verdwenen “ aldus de voorzitter “ De situatie is bij de aanvang van de winterstop binnen de club geëvalueerd en dit besluit is daar het gevolg van“.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.