Na Robert Maaskant gaat ook Theo Bos een nieuw avontuur in de Poolse competitie aan. Bij Polonia Warschau heeft de 45-jarige oefenmeester een contract getekend voor een halfjaar met een optie voor een tweede seizoen.

Bos verbleef deze week enkele dagen in de Poolse hoofdstad Warschau. Met succes, want donderdag meldt de Poolse club op de eigen website dat beide partijen tot overeenstemming zijn gekomen. Dat gebeurde mede op advies van Wisla Kraków-trainer Robert Maaskant en Leo Beenhakker, oud bondscoach van Polen. Een oud-assistent van Beenhakker zal Bos gaan assisteren, meldt De Gelderlander.

In Polen ligt de competitie momenteel stil. Pas op 27 februari zal Bos voor het eerst een competitiewedstrijd van Polonia Warschau onder zijn hoede hebben. Voor een week eerder staat er een bekerwedstrijd op het programma.

Bos was sinds afgelopen oktober clubloos. Destijds werd hij ontslagen als hoofdtrainer van Vitesse. Onlangs werd zijn naam nog in verband gebracht met VVV-Venlo, dat op haar beurt Jan van Dijk op straat had gezet. (Bron: voetbalprimeur.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.