FC Toronto heeft Aron Winter gekozen als nieuwe technisch directeur. De oud-international krijgt daarnaast het eerste elftal van de Canadese club onder hoede.

Toronto FC was op zoek naar iemand die zowel het technisch beleid als de hoofdmacht voor zijn rekening wilde nemen. Bekendheid met de Ajax-cultuur en speelstijl was een belangrijk onderdeel van de sollicitatie.

‘Dan zijn ze bij mij aan het goede adres’, zei Winter in De Telegraaf. De 43-jarige oud-international rekende af met de concurrentie van voormalige Engelse spits Paul Mariner en tekent een dezer dagen voor drie jaar bij Toronto FC.

‘Ik ben vorige week twee dagen bij de club langs geweest en hield daar direct een goed gevoel aan over’, zei Winter. ‘Zij ook want ik was nog niet terug of ik werd al teruggebeld. Van de drie kandidaten maakte ik de beste indruk. Rond de jaarwisseling is alles rondgekomen.’

Winter staat bij de club uit de Major League Soccer voor het eerst op eigen benen als hoofdcoach. Bob de Klerk, die bij Ajax de A1 onder zijn hoede had, gaat mee als rechterhand. (Bron: vi.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.