FC Zwolle en Art Langeler hebben een akkoord bereikt over de verlenging van het contract van de hoofdtrainer. De 40-jarige oefenmeester tekent twee jaar bij en verbindt zich hiermee tot 2013 aan de koploper in de Jupiler League. FC Zwolle is zeer content met de verlenging van het contract en ook Art Langeler is hartstikke blij en tevreden: ,, Ik zie de club op alle gebieden groeien en vind het fantastisch dat ik daar deel van uit mag maken. FC Zwolle geeft mij veel vertrouwen door mijn contract met twee jaar te verlengen en daar ben ik erg blij mee. Uiteraard hoop ik de verwachtingen waar te kunnen maken en ik hoop dat de rest van de technische staf ook binnenkort de handtekening zet onder een verbintenis.”
 
Keeperstrainer Sierd van der Berg heeft zijn contract inmiddels verlengd tot 2013. FC Zwolle is in gesprek met de overige stafleden.
 
Art Langeler was in het verleden al de trainer van de A-jeugd van FC Zwolle en vervulde tevens anderhalf jaar lang, in samenwerking met Hans van Dijkhuizen, de functie van Hoofd Opleidingen. Daarnaast was Art de trainer/coach van de Zwolse C-jeugd. Vanaf 1 januari 2010 is hij de hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Zwolle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.