Gedurende de rest van het lopende seizoen 2010/11 hebben Wil Boessen als hoofdtrainer en Ben van Dael als assistent-trainer de leiding over het eerste elftal van VVV-Venlo. Vanochtend heeft directeur voetbalzaken Mario Captein de selectie en staf hiervan op de hoogte gebracht tijdens het trainingskamp in het Turkse Belek.

Bovendien is oud VVV-Venlo trainer Sef Vergoossen als adviseur en klankbord toegevoegd aan de technische staf van VVV-Venlo. Naast advies op technisch vlak zal Sef Vergoossen de komende periode tevens de interne organisatie en bedrijfsprocessen van de gehele club doorlichten en het bestuur van VVV-Venlo adviseren ten aanzien van mogelijke verbeterpunten. Het bestuur van VVV-Venlo acht dit noodzakelijk gezien de groeiambities en het daarmee gepaard gaande veranderingsproces binnen de club.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.