Harm van Veldhoven heeft vandaag zijn contract bij Roda JC Kerkrade met één seizoen verlengd, tot 30 juni 2012. Daarmee zal de 48-jarige Belg ook komend seizoen de hoofdtrainer zijn in Kerkrade. Harm van Veldhoven begint daarmee aan het vierde seizoen in Kerkraadse dienst. Van Veldhoven over het verlengen van zijn contract: ‘Uiteraard ben ik blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten. De club en de sfeer in Limburg spreken mij zeer aan. Ook het wederzijdse respect  is voor mij aanleiding om bij deze club verder te gaan. Ik zie voldoende mogelijkheden in de selectie van komend seizoen om de doelstelling te halen. Met deze groep kan nog voldoende progressie worden gemaakt en kunnen we ook komend seizoen meestrijden voor een plek in de play-offs die recht geven op Europees voetbal.’ Martin van Geel over Harm van Veldhoven: ‘Na zijn komst in november 2008 heeft hij Roda JC steeds beter laten presteren. En is het gebleken dat hij de juiste man op de juiste plek is. Dat de samenwerking gecontinueerd wordt, is een prima zaak voor Roda JC Kerkrade.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.