Na het openingsartikel met Bert van Marwijk volgt het verhaal van Ron van der Gracht, trainer van topklasser Hollandia. Hij vertelt hoe dit niveau vooral mentaal meer vraagt van spelers. Daarna komt Arno Buitenweg aan het woord. Deze Nederlandse trainer in dienst van Mallorca verwoordt de Spaanse visie op opleiden. In een artikel van de hand van Ton Biessels wordt uitgelegd hoe voetbaltrainers zich het beste kunnen bekwamen in het ‘leerveld’ techniek. Verder: mentale weerbaarheid, het verwerken van voorzetten door juniorenkeepers, de nieuwe website, vakliteratuur, Dossier Amateurvoetbal, de A-, B-, C-, D-jeugd en De Verlenging. Zie ook: Inhoudsopgave VT175.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.