Ondanks het feit dat de Raad van Commissarissen deze week heeft uitgesproken het seizoen met Jan Everse als hoofdtrainer af te willen maken, heeft Jan Everse laten weten dat hij in het belang van Sparta Rotterdam per direct zal stoppen als hoofdtrainer. Jan Everse heeft in het overleg aangegeven dat hij er niet in is geslaagd om aan het verwachtingspatroon met betrekking tot de resultaten te voldoen. “Ik moet helaas bekennen dat het mij niet is gelukt om deze groep tot een eenheid te smeden, waardoor de resultaten ver achter bleven bij de verwachtingen.” Beide partijen hopen dat met een ander gezicht voor de groep de negatieve spiraal kan worden doorbroken en alsnog de nacompetitie kan worden bereikt. Rob Baan, die verantwoordelijk was voor de aanstelling van Jan Everse zal eveneens met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als technisch manager neerleggen en tevens terugtreden als commissaris technische zaken. Jos van Eck zal, met assistentie van Geert Meijer, de rest van het seizoen de verantwoordelijkheid krijgen over de coaching van het eerste elftal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.