Martin van Geel zal aan het einde van het seizoen Roda JC Kerkrade verlaten als algemeen directeur. Met ingang van het seizoen 2011-2012 zal hij de rol van technisch directeur gaan bekleden bij Feyenoord Rotterdam. Martin van Geel is de afgelopen drie seizoenen bij Roda JC Kerkrade werkzaam geweest en heeft achtereenvolgens de functies directeur voetbalzaken en algemeen directeur bekleed. Martin van Geel over zijn aanstaande overgang: ”Uiteraard ben ik verguld met de overgang naar Feyenoord. Het is een grote club, met veel ambitie en potentie. Toch is er een dubbel gevoel. We hebben hard gewerkt aan het terugbrengen van Roda JC Kerkrade naar een stabiele positie in de Eredivisie. Roda JC is een geweldige club met fantastische mensen waar ik heel goed mee heb samen gewerkt.” Peter Janssen namens de Raad van Commissarissen: “Roda JC Kerkrade sluit gevoelsmatig een periode af. Na een turbulente periode, hebben we gewerkt aan een rustige organisatie. De bijdrage van Martin van Geel daarbij staat buiten kijf. Graag waren we met Martin doorgegaan, maar we respecteren zijn beslissing en ambitie inzake Feyenoord. Tijdens een reeks van gesprekken zijn de partijen er onderling uitgekomen, hoe we naar ieders tevredenheid aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan. Het team van medewerkers van Roda JC Kerkrade gaat verder op de lijn zoals die in de afgelopen twee jaar is ingezet.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.