In de wintereditie van De Voetbaltrainer vertelde Harry Dost onder meer over het belang van goede voeding voor voetballers. Hij legde onder meer uit: “Op het gebied van vitaminesuppletie is het gebruik van een multivitaminecomplex aan te bevelen. Nog beter is hiernaast nog een anti-oxidantencomplex te nemen. Heeft men geen trek in een antioxidantencomplex of een multivitaminecomplex, denk dan eens aan de top 10 van vitaminen en antioxidanten leveranciers zoals: 1. Aardbeien. 2. Pruimen. 3. Sinaasappel. 4. Rode druiven. 5. Kiwi. 6. Rode grapefruit. 7. Witte druiven. 8. Banaan. 9. Appel. 10. Tomaat.” Ook op de website van NLCoach vindt men informatie over het effect van voeding op de kwaliteit van de training.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.