PSV komend seizoen niet in vrouwenvoetbal

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

PSV staat in principe positief tegenover vrouwenvoetbal, maar heeft besloten komend seizoen niet in te stappen in de Eredivisie Vrouwen. Dit onder meer vanwege de te korte voorbereidingstijd. Daarnaast ontbreekt een financiële basis voor lange termijn. Gesprekken met KNVB, overheid en over de sponsoring zullen niet afgerond zijn voor komend seizoen. Gesprekken Op basis van informatie die afgelopen week door de KNVB is verstrekt heeft PSV besloten om nog niet per juli aanstaande in te stappen in de Eredivisie Vrouwen. Dit besluit is onder meer genomen vanwege de te korte voorbereidingstijd. PSV is van mening dat de club het meteen goed wil doen, als de stap genomen wordt. Verder ontbreekt nog een financiële basis voor de lange termijn.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw