PSV staat in principe positief tegenover vrouwenvoetbal, maar heeft besloten komend seizoen niet in te stappen in de Eredivisie Vrouwen. Dit onder meer vanwege de te korte voorbereidingstijd. Daarnaast ontbreekt een financiële basis voor lange termijn. Gesprekken met KNVB, overheid en over de sponsoring zullen niet afgerond zijn voor komend seizoen. Gesprekken Op basis van informatie die afgelopen week door de KNVB is verstrekt heeft PSV besloten om nog niet per juli aanstaande in te stappen in de Eredivisie Vrouwen. Dit besluit is onder meer genomen vanwege de te korte voorbereidingstijd. PSV is van mening dat de club het meteen goed wil doen, als de stap genomen wordt. Verder ontbreekt nog een financiële basis voor de lange termijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.