CBV en De Voetbaltrainer bekrachtigen samenwerking

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Eind maart heeft de uitgever van De Voetbaltrainer, Eisma Businessmedia, de samenwerking met  de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) bekrachtigd. Tijdens de  jaarvergadering van het CBV werd een en ander bekrachtigd door middel van de ondertekening van de overeenkomst die beide partijen opnieuw drie jaar aan elkaar verbindt. Door de overeenkomst krijgen alle coaches betaald voetbal het vakblad De Voetbaltrainer toegezonden. CBV en De Voetbaltrainer werken verder onder meer samen in de organisatie van het Nederlands Trainerscongres in Tilburg en de Rinus Michels Awards. (Foto: Pro Shots)

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw