Eind maart heeft de uitgever van De Voetbaltrainer, Eisma Businessmedia, de samenwerking met  de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) bekrachtigd. Tijdens de  jaarvergadering van het CBV werd een en ander bekrachtigd door middel van de ondertekening van de overeenkomst die beide partijen opnieuw drie jaar aan elkaar verbindt. Door de overeenkomst krijgen alle coaches betaald voetbal het vakblad De Voetbaltrainer toegezonden. CBV en De Voetbaltrainer werken verder onder meer samen in de organisatie van het Nederlands Trainerscongres in Tilburg en de Rinus Michels Awards. (Foto: Pro Shots)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.