Wiljan Vloet nieuwe Algemeen/Technisch Directeur Sparta

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Wiljan Vloet. De Brabander is vanaf 1 juli de nieuwe Algemeen/Technisch Directeur van Sparta Rotterdam. Wiljan Vloet tekent een contract voor vijf jaar bij de club uit Rotterdam-West. Wiljan Vloet: “Het is een bewuste keuze van mij geweest om het trainingspak aan de wilgen te hangen. Een beleidsmatige keuze heb ik altijd geambieerd en Sparta is in mijn ogen een club met potentie. De kans om met Sparta aan een succesvolle toekomst te werken grijp ik met beide handen aan.” Dat de overeenkomst op 1 juli in gaat is voor Vloet geen probleem. “Natuurlijk is al mijn aandacht nu gevestigd op NEC en het op een goede manier afsluiten van het seizoen. Ik ben ook heel blij dat NEC heeft meegewerkt aan deze nieuwe stap in mijn carriere. De onderhandelingen tussen Sparta en NEC zijn ook in goede harmonie verlopen. Dat vind ik altijd heel belangrijk.” Willem Bröcker reageert namens de Raad van Commissarissen: “We zijn verheugd met de overeenkomst die wij met Wiljan Vloet hebben kunnen sluiten. De nieuwe Algemeen/Technisch Directeur is het startpunt van een nieuwe periode. Wiljan staat bekend om zijn betrokkenheid in een organisatie. Hij heeft voetbalkennis en zit vol met passie. Zijn verleden bij Sparta Rotterdam is bekend en dat is zeker een pluspunt. Ook na zijn vertrek was Wiljan altijd zeer lovend over Sparta Rotterdam. Met deze aanstelling geven wij het startsein voor de toekomst.”