FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met trainer/coach Fons Groenendijk voor contractverlenging tot medio 2012. Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn: ,,Fons is een echt voetbaldier, die bijna twintig jaar betaald voetbal heeft gespeeld en als trainer ervaring heeft op het hoogste niveau. Zowel de club als trainer hebben een uitstekend gevoel bij elkaar. Fons past met zijn kwaliteiten prima bij de voetbalfilosofie van FC Den Bosch. We hebben onszelf als team dit jaar te weinig beloond voor het geleverde veldspel. We hebben te vaak, met name in blessuretijd, onnodig punten weggegeven, dat willen we in de toekomst beter doen. Fons en zijn staf hebben het vertrouwen en de ambitie om de ontwikkeling van deze jonge spelersgroep volgend seizoen nog beter te laten renderen. Technische staf en spelers gaan er de komende wedstrijden alles aan doen om een plek in de Jupiler Play-offs af te dwingen, om zodoende het seizoen een positieve afsluiting te geven.’’ Trainer/coach Fons Groenendijk: ,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij deze club. Ik werk met een enthousiaste, talentvolle spelersgroep en zie veel perspectief in de toekomstplannen van FC Den Bosch. Ik zit op een lijn met de technische staf en voetballeiding en zie de slotfase van deze competitie en komend seizoen met veel vertrouwen tegemoet.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.