VT178: ‘Overtalsituaties op de flanken creëren’

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Overlappende spelers. Dat is het sleutelwoord in de succesvolle speelwijze van vv Noordwijk. Trainer Robbert de Ruiter, genomineerd voor de Rinus Michels Award, streeft voortdurend naar het creëren van een overtalsituatie over de flanken. In makkelijk trainbare oefenvormen maakt hij de speelwijze op een eenvoudige manier herkenbaar voor zijn spelers. Met succes. Hoofdklasser vv Noordwijk is kampioen geworden na een beslissingswedstrijd tegen Quick Boys en gaat in de Topklasse spelen. De Voetbaltrainer 178

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw