In De JeugdVoetbalTrainer (4) vertelt Eric van Zutphen over de AC Milan-opleiding in Nederland. Hij is betrokken bij de organisatie van het Milan Junior Camp. Hiermee komen de trainingsmethodieken die bij AC Milan worden gebruikt, binnen handbereik van Nederlandse jeugdvoetballers. Ook geeft de redactie in samenwerking met Harry Oomen van de NKS tips bij voetballers met autisme, ADHD en ADD. In de vaste rubrieken over de A-, B-, C- en D-jeugd geven respectievelijk Hans Weggemans, Mike de Geer, René Roord en Paul Simonis aan het woord. De JeugdVoetbalTrainer 4, nu compleet online in te zien op de website van De Voetbaltrainer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.