[wpvideo 37jLMsS7 w=605 h=340] Volgens de 38 hoofdtrainers in het betaald voetbal is Ronald Koeman de beste trainer van het afgelopen seizoen. Dat bleek vrijdag tijdens het 10-de Internationale Trainerscongres in Zwolle. Deze waardering van zijn vakcollega’s leverde de succesvolle Feyenoord-coach de Rinus Michels Award op. Ook werden er Rinus Michels Awards uitgereikt aan Eric Meijers van Achilles ‘29 (beste amateurtrainer), de jeugdopleiding van Feyenoord/Excelsior en van de amateurclub HHC uit Hardenberg vanwege het uitstekende jeugdvoetbalbeleid. De Rinus Michels Awards zijn een initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer en deze uitverkiezing wordt ondersteund door de vakvereniging CBV, de vakbond VVON en de KNVB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.