Op woensdag 28 november a.s. vindt in de Amsterdam ArenA alweer de 3e editie plaats van het Nationale Voetbal Symposium met dit jaar als thema: “Het analyseren van voetballen”. Tijdens 4 plenaire sessies en 3 parallelsessies voor technische staf, medische staf en studenten geven 10 (inter)nationale voetbalexperts hun visie waaronder: ‘het analyseren van spelinzicht’ door Prof. Mark Williams, ‘het meten van overtraining’ door Fergus Connolly (Liverpool FC), ‘het analyseren en scouten van spelers’ door Damien Comolli (ex-Spurs en Liverpool), ‘Analyseren van Voetbalkrachttraining’ door Dennis Keiser, ‘Football Movement Screening’ door Andy Barr (Man City en New York Knicks). 28 november 13:00-21:00 uur, Amsterdam ArenA. Voor het actuele programma en inschrijven bezoek: www.nationalevoetbalsymposium.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.