coverKNVBkatern193In De Voetbaltrainer 193 bestaat het KNVB-katern (nr.6) uit een tweetal artikelen. Opleiden volgens de KNVB: Ontwikkelen speelwijze staat centraal De weg naar beter voetbal loopt via het trainingsveld. Bij het opleiden volgens de visie van de KNVB staat het ontwikkelen van de speelwijze waarbinnen het individu zich weer kan ontwikkelen, centraal. Met de bondscoaches Albert Stuivenberg (Onder 17) en Wim van Zwam (Onder 19) bespreekt De Voetbaltrainer hoe het ontwikkelen van een speelwijze in zijn werk gaat, en laten we aan de hand van een concreet voorbeeld zien hoe dat tijdens een training kan verlopen. Regionale Voetbalontwikkeling (RVO): Middel tot beïnvloeding van regionale voetballandschap De KNVB West II en de drie Regionale Jeugdopleidingen in het district, Feyenoord Academy, Sparta Rotterdam en ADO Den Haag, werkten in de periode van 2008-2011 al samen aan de Regionale Voetbaltrainingen (RVT) en bijeenkomsten voor kaderleden van amateurverenigingen. Sinds september 2012 wordt op een andere manier invulling gegeven aan de samenwerking door middel van het in 2011 gezamenlijk ontwikkelde RVO-plan. Het doel? Kaderontwikkeling stimuleren bij de amateurverenigingen. De KNVB-katern is nu als eBook te verkrijgen in onze webwinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.