ALV CBV 2013Al zo’n 10 jaar werkt Eisma / De VoetbalTrainer tot volle tevredenheid samen met de Coaches Betaal Voetbal. Die overeenkomst wordt voortgezet met een vernieuwde overeenkomst voor de komende jaren. Op 16 oktober werd een en ander officieel bekrachtigd door de handtekeningen van de voorzitter van de CBV Leo Beenhakker en namens Eisma Media Groep Gerbert Tiecken. De samenwerking voorziet o.a. in een collectief abonnement op De VoetbalTrainer (magazine + online faciliteiten) voor alle 500 leden en de samenwerking bij het jaarlijkse Nederlands Trainers Congres en de Rinus Michels Awards.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.