nominaties De Rinus Michels Award is een prijs die door het vakblad DeVoetbalTrainer samen met Rinus Michels in het leven is geroepen. De trainer/coaches van de BVO’s zijn tijdens het lopende voetbalseizoen nadrukkelijk in het nieuws. Maar wie is nu de beste: Peter Bosz, Phillip Cocu, Ron Jans, Fred Rutten of Ruud Brood? Het antwoord wordt ook dit jaar gegeven tijdens het Nederlands Trainerscongres (vrijdag 15 mei) als alle hoofdtrainers uit het betaald voetbal zelf bepalen wie de Trainer/Coach van het seizoen 2014-2015 is. De winnaar ontvangt de Rinus Michels Award. Vrijdag 15 mei zullen in het stadion van PEC Zwolle tijdens het Nederlands Trainerscongres de winnaars in de verschillende categorieën een Rinus Michels Award ontvangen. De hoofdtrainers in het Betaald Voetbal kiezen de beste Trainer/Coach in het Betaald Voetbal en de genomineerden zijn: – Peter Bosz van Vitesse – Phillip Cocu van PSV – Ron Jans van PEC Zwolle – Fred Rutten van Feyenoord – Ruud Brood van N.E.C. De aanwezige trainers op het Trainerscongres kiezen de beste amateur-trainer van het seizoen 2014/2015 en de genomineerden zijn: – Noord Jan Vlap – Harkemase Boys – Oost Frans Koenen – RKHVV – West I Ron van der Gracht – Hollandia – West II Adrie Poldervaart – v.v Zwaluwen – Zuid I Ron Timmers – v.v. Dongen – Zuid II Erwin van Breugel – Blauw Geel ‘38 De Hoofden Opleidingen van elke club in het Betaald Voetbal kiezen de beste Jeugdopleiding in het Betaald Voetbal en de genomineerde clubs zijn: – Ajax met als Hoofd Opleiding Wim Jonk – AZ met als Hoofd Opleiding Aloys Wijnker – Feyenoord met als Hoofd Opleiding Damiën Hertog – PSV met als Hoofd Opleiding Art Langeler De technische staf van de KNVB kiest de beste Jeugdopleiding in het amateurvoetbal en de genomineerde clubs zijn: – Noord: Be Quick – Oost: DVS’33 – West 1: AFC Amsterdam – West 2: Quick (Den Haag) – Zuid 1: UNA – Zuid 2: Helden De vakjury bepaalt een eventuele toekenning van de Oeuvre-prijs. Meer informatie http://www.trainerscongres.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.