De Voetbaltrainer op YouTube : video warming up Nol Hornix

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Training Nol Hornix you tube Op het videokanaal van De Voetbaltrainer op YouTube staan meer dan honderd video’s die interessant of leuk zijn voor voor elke liefhebber van voetbaltraining (of voetbal). Zo staan er diverse video’s van Nol Hornix die als fysiektrainer bij ADO Den Haag betrokken bij de planning van de voetbalconditionele trainingsopbouw, het monitoren en evalueren van trainingen, het verzorgen van iedere warming-up en de kracht-, snelheids- agility- en hersteltraining. Bekijk deze en meer video’s op https://www.youtube.com/user/DeVoetbaltrainer1

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw