Eén van de onderdelen tijdens het Nederlands Trainerscongres 2015 is een velddemonstratie Athletic Skills door René Wormhoudt. Als conditie- en hersteltrainer van het Nederlands elftal heeft hij voor en tijdens het WK 2014 in Brazilië veel ‘werk verzet’. De Voetbaltrainer was bij een aantal trainingen aanwezig. Enkele opvallende oefeningen zoals deze krachttraining ‘Aan het elastiek’, staan in de online mediatheek. In de Voetbaltrainer mediatheek staan ruim 30 video’s van Oranje tijdens het WK 2014.  Abonnees van de Mediatheek hebben onbeperkt toegang tot deze en ruim 300 video’s en oefenstof. Bekijk hier het volledige programma van het Nederlands Trainerscongres 2015.          

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.