Maak kans op het boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Vul je gegevens in en maak kans op het boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ van Raymond Verheijen.

maakkansop De Voetbaltrainer mag vier x het boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ van Raymond Verheijen (t.w.v. €18,95) weggeven. In dit boek worden eigenzinnige lessen en spraakmakende anekdotes uit het topvoetbal van Raymond Verheijen verteld. Raymond Verheijen (1971) trekt in de media en op Twitter al jaren de aandacht met soms provocerende uitspraken over coaches die hun teams verkeerd trainen, met slechte prestaties en onnodige blessures als gevolg. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn baanbrekende methoden zijn gebaseerd op objectieve inzichten en blijken keer op keer effectief. Hij trainde en adviseerde niet voor niets veel topclubs uit binnen- en buitenland, en was sinds 2000 als enige in het internationale voetbal betrokken bij alle EK’s en WK’s, met de nationale ploegen van Nederland, Zuid-Korea, Rusland en het Argentinië van Lionel Messi.

Kans maken op het boek? Vul onderstaand formulier in. Hoe simpel wil je het hebben?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.