DSC08798DSC08811Net als vorige week verblijft het Nederlands Elftal deze week in Hoenderloo, ter voorbereiding op de interlands tegen VS (oefen) en Letland (kwalificatie). Vandaag werd er 1x getraind. Na de bekende ‘dubbele driehoek’, die we de laatste jaren ook onder Louis van Gaal hebben gezien, was het tijd voor het positiespel. Eerst werd er 7:3 gespeeld, waarbij het drietal een minuut lang vol moest doorjagen op de bal. Daarna volgde het positiespel 6:3 met een neutrale speler. Na 2x raken mocht er 1x geraakt worden. Zonder partijspel gingen de spelers vervolgens naar binnen om zich klaar te maken voor de interviews met de media. Volgende week verplaatst het circus zich naar Noordwijk en Katwijk om nog drie keer te trainen in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Letland.DSC08817    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.