Het nieuwe juninummer van De Voetbaltrainer is verschenen en ligt al bij onze abonnees op de mat. Met op de cover Phillip Cocu, kampioen en winnaar van de Rinus Michels Award voor beste trainer in het profvoetbal. Een uitgebreide terugblik op de uitreiking en het gehele Trainerscongres 2015 komen in dit nummer uitgebreid aan bod. Inclusief de trainingsvormen van PSV onder 17 en Feyenoord onder 13.

‘Je moet alleen maar bezig zijn met de volgende bal’

Naast het  Trainerscongres 2015 staat het thema’Winnaarsmentaliteit’ centraal. In het Nederlandse voetbal is het een veelgehoorde klacht: de mentaliteit blijft achter, we hebben geen winnaars meer. Maar over welke eigenschappen het we het dan? Hoe leiden we op? Hoe train je om te winnen?

De Jeugdvoetbaltrainer

Centraal in het katern De Jeugdvoetbaltrainer nr. 33 staat het thema ‘omschuitgelichteafb-jvt33akelen na balverovering’. Verder A-jeugd met Theo ten Caat, B-jeugd met Ralf de Haas, C-jeugd met Floris Steinhart en D-jeugd met Guido den Dikken. Met bijbehorende trainingsvormen. Het eBook van de Jeugdvoetbaltrainer is hier gratis te downloaden voor abonnees van het vakblad en van De Jeugdvoetbaltrainer. Ben jij een jeugdtrainer met ambitie en heb je nog geen abonnement? Voor slechts € 15,- per jaar ontvang je een jaar lang alle online edities van De Jeugdvoetbaltrainer. Bekijk hier de mogelijkheden.

uitgelichteafb-knvb23Voetbaltalent (KNVB katern)

In dit katern vestigen we de aandacht op Twin Games, waarmee zowel de KNVB als diverse clubs een pilot hebben gedraaid in het seizoen 2014/2015. De Voetbaltrainer laat 2 BVO’s (SBV Excelsior en PSV) aan het woord, die vertellen over de plek die deze spelvorm heeft binnen hun opleiding. Abonnees van De Voetbaltrainer en KNVB-cursisten kunnen het eBook hier gratis downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.