Workshops Voetbalscouting in Assen, Harderwijk en Zuid Limburg (3 studiepunten)

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Vanuit de voetbalwereld is er een grote belangstelling voor de Workshop Voetbalscouting, waarbij ex-Fulltime Professioneel (hoofd)scout Henk Grim met jarenlange ervaring in de praktijk vertelt wat scouting van een individuele speler exact inhoudt. Dit geldt zowel in jeugd- als seniorenvoetbal, amateurs en profs. En daar komt nog veel bij kijken! En niet alleen ervaring als scout maar ook zelf meer dan 300  wedstrijden profvoetbal gespeeld, 130 wedstrijden topamateurvoetbal en werkzaam geweest in diverse functies, als (jeugd)scout, jeugdtrainer, technisch coördinator 1e elftal, voorzitter technisch jeugdcommissie etc. Diverse personen uit de voetbalwereld hebben een bijdrage geleverd aan de uiteindelijke presentatie. Van trainer tot prof- en jeugdscout en van technisch directeur tot technisch coördinator in zowel het profvoetbal als amateurvoetbal, jeugd en senioren. Assen : woensdagavond 19 augustus in Assen  Praktijkopdracht (wedstrijdbezoek) zaterdag 22 augustus : Heerenveen B1 – NEC B1, aanvang 13.00 uur. Na deze wedstrijd is er een evaluatie in Heerenveen. Harderwijk : donderdagavond 20 augustus Zwart Wit’63 in Harderwijk . Praktijkopdracht (wedstrijdbezoek) woensdagavond 26 augustus Pec Zwolle A1 – NEC A1, aanvang 18.30 uur. Na deze wedstrijd is er een evaluatie. Zuid Limburg : woensdagavond 3 september (Fc Geleen-Zuid).  Praktijkopdracht (wedstrijdbezoek) zaterdag 5 september : Roda JC O16 – Sparta O16 13:00 uur. Na deze wedstrijd evaluatie in  Kerkrade. De workshopvoetbalscouting is een workshop met alles over jeugd-, amateur en profscouting : theorie/praktijk-wedstrijdbezoek/evaluatie. De Workshop Voetbalscouting is erkend door de KNVB, CBV (Coaches Betaald Voetbal) en de VVON (Vereniging van Oefenmeesters Nederland) om 3 studiepunten te vergaren voor gediplomeerde oefenmeesters om zodoende te voldoen aan de licentie-eisen! Eens temeer een bewijs dat de Workshop Voetbalscouting voorziet in een behoefte. Ook niet-oefenmeesters zullen een certificaat van deelname ontvangen! Voor meer informatie en aanmelden : www.workshopvoetbalscouting.nl