Het nieuwe nummer van De Voetbaltrainer is verschenen en valt vanaf vandaag bij onze abonnees op de mat. Met op de cover Hein Vanhaezebrouck, kampioen van België met AA Gent. De Voetbaltrainer tekende het verhaal op van Vanhaezebrouck die nog één keer terugblikt op vorig seizoen en wat dit voor gevolgen heeft voor het huidige seizoen. Daarnaast de duidelijke visie van Roeland ten Berge (DVS ’33) over de speelwijze in balbezit. Hij wil resultaat behalen met gedurfd voetbal van achteruit en kort combinatiespel op de helft van de tegenstander.

‘Tactiek en training – het 1:4:1:4:1-systeem’

Aanvallen en verdigen, we gaan dieper in op de contouren en speelwijzen binnen 1:4:1:4:1.

JVT35-coverDe Jeugdvoetbaltrainer

Centraal in het katern De Jeugdvoetbaltrainer nr. 35 staat het thema ‘Opbouwen op eigen helft’. Verder A-jeugd met Dave Dubbink, B-jeugd met Brian Groeneweg, C-jeugd met Rory Roubos en D-jeugd met Michel Verwater. Met bijbehorende trainingsvormen. Het eBook van de Jeugdvoetbaltrainer is hier gratis te downloaden voor abonnees van het vakblad en van De Jeugdvoetbaltrainer. Ben jij een jeugdtrainer met ambitie en heb je nog geen abonnement? Voor slechts € 15,- per jaar ontvang je een jaar lang alle online edities van De Jeugdvoetbaltrainer. Bekijk hier de mogelijkheden.

Voetbaltalent (KNVB katern)

In dit katern vestigen we de aandacht op de Oranje-vrouwen tijdens het WK. Hoe zij tijdens dit WK niet sterk genoeg aan de bal bleken te zijn, aldus de technische staf in een terugblik. Abonnees van De Voetbaltrainer en KNVB-cursisten kunnen het eBook ‘Voetbaltaltent’ hier gratis downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.