arts 2015Keeperstrainer Maarten Arts organiseert in november een driedaagse conferentie in het Bilderberghotel in Garderen. Inschrijven is mogelijk voor trainers die de Pro Goal basiscursus gevolgd hebben en voor (groeps)trainers in het bezit van UEFA-A of UEFA- Pro License. Trainers die lid zijn van het CBV of de VVON ontvangen studiepunten voor het verlengen van de licentie. Trainers die lid zijn van de VVON of de CBV krijgen een korting van 10% op het inschrijfgeld. Op het programma staan o.a.: *keeperstrainer van Gianluigi Buffon, Claudio Filippi; *Peter Shilton met de Sidekick ballenmachine; *Hugo Oliveira, de succesvolle keeperstrainer van Benfica, en ex-trainer van het Portugese Nationale Elftal; *John van der Kamp (docent aan de VU in Amsterdam) over het stoppen van penalty’s Voor meer informatie, programma en inschrijving, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.