Boek ’25 Jaar Voetbalfotografie’|winactie

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Stanley Gontha, sportfotograaf en oprichter van het fotopersbureau Pro Shots, zit 25 jaar in het vak en heeft zijn werk gebundeld in het boek ‘25 Jaar Voetbalfotografie’. Pro Shots levert sportfoto’s aan bekende kranten en bladen, waaronder De Voetbaltrainer. Gontha laat in dit boek beelden zien van 25 jaar voetbal met daarbij boeiende, grappige of opvallende anekdotes. Zoals de ‘liftconversatie met Louis van Gaal’… Het boek is een ‘must-have’ voor liefhebbers van voetbal en sportfotografie. Ben jij een liefhebber? Vul dan hieronder je gegevens in en maak kans op een van de vijf exemplaren die wij weggeven! Foto Stanley Gontha Fragment uit het boek van Gontha – Louis van Gaal "Foto Fragment uit het boek van Gontha – trainingsstage Ajax in Brazilië "Foto Foto Stanley Gontha – de spelers van het Nederlands Elftal tijdens trainingsstage, in aanloop naar het WK ’98 in Frankrijk. Van voetbal naar fotografie Gontha heeft als fotograaf ruim 230 interlands van Oranje bezocht en was aanwezig bij twaalf Champions League-finales. Nu zit Gontha gemiddeld nog twee keer per week langs de lijn. Passie voor voetbal  Ondanks de passie voor het voetbal, laat hij zich tijdens het fotograferen niet afleiden door emotie. “Daar ben ik tijdens een wedstrijd niet mee bezig, dat houd ik binnen. Maar ik voel het wel. Bijvoorbeeld toen we op het WK in de finalewedstrijd verloren van Spanje door een goal van Iniesta. Instinctief wil je de doelpuntenmaker in beeld brengen, maar ik realiseerde me toen dat het daar niet om ging: in een split second koos ik ervoor om de verslagen Oranjespelers te fotograferen. Toen besefte ik: shit, het is over en uit. Ik moest ook direct denken aan de mensen in Nederland, die op pleinen de wedstrijd stonden te kijken.” Foto Stanley Gontha -winnende goal in finale van Iniesta (Spanje) tegen Oranje op WK Foto Stanley Gontha – winnende goal in finale van Iniesta (Spanje) tegen Oranje op WK Het boek ’25 Jaar Voetbalfotografie’ is een tijdreis langs talloze wedstrijden. Het geeft de lezer een kijkje achter de schermen van de voetballerij die in 25 jaar net zo snel mee veranderde als de fotografie van analoog naar digitaal. Een must-have voor alle liefhebbers van voetbal en sportfotografie. De Voetbaltrainer mag 5 exemplaren weggeven. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken. Wil je zeker zijn van een eigen exemplaar, dan kun je het boek bestellen via www.25jaarvoetbalfotografie.nl. De winactie is helaas gesloten. Je kunt je gegevens niet meer invullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.