Het eindejaarsnummer van De Voetbaltrainer, nummer 214 verschijnt half december. We openen dit nummer met een bijzondere mini-special over het FC Southampton van Ronald Koeman.   Training Southhampton De redactie was twee dagen te gast op het trainingscomplex Staplewood en sprak met de hoofdtrainer en zijn assistenten Erwin Koeman, Jan Kluitenberg en Sammy Lee. Van dichtbij legden we vast hoe de staf en het team zich voorbereidde op de lastige uitwedstrijd tegen Manchester City in het bijzonder en de drukke voetbalmaand december in het algemeen. Ook hoorden we van HJO Matt Hale over het wel en wee van de gerenommeerde jeugdopleiding van de club. Zoals je gewend bent van De Voetbaltrainer, staat de vakinhoud hierbij centraal.  In de update van de mediatheek later deze maand komen deze unieke en inspirerende trainingsbeelden van FC Southampton te staan! In de Mediatheek staat honderden oefenvormen en video’s van talloze (top) trainers. Voor meer informatie of een abonnement, kijk hier.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.