inhoud214Volgende week verschijnt De Voetbaltrainer 214, de laatste editie van dit kalenderjaar. We sluiten het jaar af met een bijzondere mini-special over de club van Ronald en Erwin Koeman, FC Southampton. Ook aan het woord komen Sammy Lee (assistent-trainer), Jan Kluitenberg (fysieke trainer) en Matt Hale (HJO). Voor de masterclass over de positie van rechtsbuiten gingen we langs bij Ruben Schaken van ADO Den Haag. Twee verhalen over verdedigen komen deze keer uit België: Bob Browaeys (Sporttechnisch Coördinator van Voetbalfederatie Vlaanderen) vertelt over het verdedigen van de ruimte achterin en Bart Plasschaert (Zulte Waregem O13) bespreekt in De JeugdVoetbalTrainer het verdedigen in blok. Sander Middelbeek (JOS Watergraafsmeer) vertelt hoe hij de opbouw door het centrum centraal stelt bij zijn team.    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.