Nieuw! Tactics Manager, tekenprogramma voor trainers

| nldevoet-dehdari | Trainersnieuws

Het klinkt zo eenvoudig, even op je laptop of je computer een opstelling tekenen. Maar dan begint het…. Welk programma gebruik je hier dan voor. En waarom lukt het dan niet zoals jij het wilt?

Omdat wij uit ervaring weten hoe lastig het kan zijn om goede opstellingen en tekeningen te maken, hebben wij samen met Soccer Tutor een aangepast Nederlands tekenprogramma ontwikkeld. Deze Nederlandse versie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in onze webshop. Zodat ook jij als trainer eenvoudig je eigen trainingsvormen kunt maken of aanpassen en wedstrijden kunt analyseren! Bekijk alle kenmerken en voordelen op onze speciale Tactics Manager pagina. Het  tekenprogramma is ook direct te bestellen in onze webshop voor € 79,50. Dit is een eenmalige aanschaf (licentie) waarmee u het direct kunt downloaden en er vandaag nog mee aan de slag kunt. Tactics-Manager---online-ca

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw